Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro

art design construct
190x190

Dotari


     Frima noastra are ca si dotari o baza de productie (debitare si fasonare otel beton, dulgherie, tamplarie); atelier de reparatii si intretinere autovehicule si utilaje de constructii;mijloace de transport (microbuze, autoturisme,  autoutilitare, autobasculante10 t si 25t, autobetoniere); mijloace de interventie (autoatelier mobil); utilaje terasiere si de constructii (excavatoare pe senile si pneuri, vibrocompactoare, maiuri si placi compactoare, incarcatoare frontale, dumpere, miniincarcatoare, repartitor – finisor beton cu ghidare laser, autogreder, buldoexcavatoare,  buldozer, miniexcavatoare, freze asfalt si beton, betoniere); sistem complet executie pardoseli industriale: elicopetere, repartitor cuart, freza si dispozitiv montat cheder; echipament pentru  lucrari de cofrare si betonare: cofraje lemn tristrat Doka, cofraje metalice Peri, vibratoare de beton interne si externe, schela metalica, popi etc.
     Motopompe, compresoare, generatoare curent, strung, freza, aparate de sudura 220V si 380V, aparat de debitat metal – plasma, extruder pentru sudura PVC, aparat de sudura PEHD.
     Aparate de masura si control :  nivele optice, nivele laser, telemetre, detectoare wallscanner, goniometre, statie totala.
     Scule si echipamente  diverse : masini/pompe de tencuit, pompa de gletuit si vopsit ; masini de gaurit/insurubat, cu/fara percurtie, ferestraie electrice circulare, verticale si sabi.
     Polizoare, rindele, sistem de iluminat de diferite puteri si dimensiuni, foreza, masini de slituit, ciocane rotopercutoare, ciocane demolatoare.
     De gaurit – tehnica diamantata, masini de slefuit, masini de frezat, masini de stantat, foarfece, aspiratoare, dezumidificatoare, instalatii de incalzit, suflante cu aer cald, pistoale de lipit etc.

GALERIE FOTO

190x190
#