Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro

art design construct

Despre noi

   Firma înființată în anul 1996,  a avut inițial ca obiect principal  de activitate transportul de mărfuri și prestarea de servicii de închiriere a utilajelor de construcții și terasiere, iar din 2007 și-a extins activitatea în sectorul construcțiilor.
Această evoluție a fost marcată de numirea unei echipe de conducere care a promovat o nouă direcție de dezvoltare a societății.
    Subsumată managementului calității totale și loialitatii față de lucrul bine făcut, noua strategie și-a găsit  expresia într-o nouă denumire - ART DESIGN & CONSTRUCT.
Anul 2008 a însemnat întregirea echipei de profesioniști care ni s-au alaturat, astfel că, în prezent, societatea se poate mândri cu unii dintre cei mai buni specialiști în domeniile de referință (tehnic, comercial, financiar, administrativ).
    Întelegând importanța esențială a resurselor umane și tehnice pentru performanța unei organizații, ART DESIGN & CONSTRUCT investește substanțial și permanent în această direcție.
    ART DESIGN & CONSTRUCT a dezvoltat și implementat un sistem integrat de management (calitate – mediu – sănătate și securitate ocupațională) care îi permite să abordeze o sferă largă de lucrări de construcții și să respecte exigentele impuse de client sau prevăzute de legislația privind asigurarea calității, protecția mediului înconjurător și asigurarea celor mai bune condiții de muncă.
    Între clienții care au beneficiat de lucrările executate de ART DESIGN & CONSTRUCT se numără: societăți comerciale, autorități și instituții publice, persoane fizice.
Misiunea ART DESIGN & CONSTRUCT este de a se impune ca etalon de calitate și performanță în domeniul construcțiilor și de a asigura cele mai bune condiții de muncă pentru dezvoltarea profesională a angajaților săi.

#